Imbracaminte Copii Contine 440 produse.

Imbracaminte Copii

Subcategorii

Treninguri copii

Treningurile pentru copii pot fi folosite la practicarea sportului, pentru lectiile de educatie fizica, pentru joaca si chiar pentru plimbarea in parc. Aceste treninguri copii difera de cele pentru adulti, prin faptul ca au cea mai confortabila forma, se potrivesc bine corpului si, de regula, sunt vatuite pentru confortul termic al copilului. De obicei aceste treninguri copii, sunt cu gluga pentru protectia capului, cu fermoar pentru a fi imbracate usor si cu buzunare. O parte importanta a acestor treninguri copii este proprietatea si calitatea materialelor si tesaturilor din care sunt facute, deoarece  confortul copilului depinde de acest lucru. 

Bluze copii

Sortimentul modelelor pentru bluze copii este la fel de variat ca si alegerea modelelor pentru adulti. Prin vasta varietate de optiuni prezentate in magazinele si cataloagele de imbracaminte online, exista urmatoarele categorie principala: Bluze inteligente - aceasta fiind o optiune de bluze copii ce pot fi purtate pe dinafara.  In astfel de bluze copii , acestia pot merge la teatru, la ziua colegului sau prietenului, sau la joaca. Schema de culori a bluzelor elegante pentru bluze copii, este foarte diversa, astfel incat copilul tau poate alege un model si o culoare preferata.

Tricouri copii

La cumpararea de tricouri copii, trebuie sa iei in considerare cateva aspecte importante,  care sunt specifice dulapului pentru copii. Daca le acorzi atentie atunci cand le cumperi, acest lucru va aduce bucurie copilului si mai mult decat atat, acestea vor putea fi purtate mai multe sezoane, pana cand copilul creste. Materialele pentru tricouri copii sunt naturale, fiind realizate din bumbac 100% .  Prin urmare, aceste tricouri copii trebuie sa fie cat mai confortabile pentru copii. Acorda  atentie modelelor acestor tricouri pentru copii, deoarece materialul trebuie sa fie moale, placut la atingere si sa nu impiedice respiratia organismului si miscarile copilului. Tricouri cu disney, albe, negre, roz si alte culori si modele.

Pulovere copii

Trebuie sa fii inarmata si  pregatita cu cantitati suficiente de pulovere copii pentru toate ocaziile. Alegerea de pulovere pentru copii, trebuie sa urmeze regula de aur, si anume, fibre non-alergice, acordand prioritate seriilor de pulovere copii.  Principalul lucru este confortul si sanatatea copilului. Acesta creste repede, asa ca hainele pe care le-a avut cu o luna in urma, astazi nu i se mai potrivesc.  Insa, majoritatea modelelor de pulovere copii sunt  in mai multe dimensiuni. Culorile roz si rosu sunt de obicei alese pentru fetite, iar culorile albastru si violet pentru baietei.

pe pagina
Se afiseaza 1-21 din 440 articole
Se afiseaza 1-21 din 440 articole